dijous, 10 d’octubre del 2013

En Ring 1-2-3 i el nou Món


EDITORIAL PLANETA, 2003
Traducció: Ring 1-2-3 y el nuevo mundo (Castellà)

XIII PREMI DESTINO INFANTIL APELLES MESTRES
El premi Destino Infantil Apel.les Mestres, un premi al llibre il•lustrat per a nens entre 3 i 10 anys i va ser instituït al 1981. El seu prestigi és notori en el camp dels llibres il•lustrats i és un referent important per als il•lustradors. La qualitat dels texts i les il•lustracions defineixen el llibre premiat en aquest certamen.


SINOPSI

En Ring 123 i el món nou presenta la història d'un nen en un món vell amb elements negatius. Però quan el petit creix, decideix crear un món nou en el qual trobarà tot el que havia desitjat veure.

-------------------------

"Éste es un libro pensado como primer ejercicio de lectura que lleve al niño a afirmarse en su personalidad", explicó Teixidor en la presentación de la obra. El autor añadió que, cumpliendo con las convenciones del género, optó por no tratar temas que pudieran herir al lector infantil. "Queríamos un libro bonito, que diera buen rollo a medida que iban pasando las páginas", dijo Stanton. Poco a poco, el nuevo mundo de Ring 1-2-3 pasa del gris al color y se llena de movimiento y alegría. "En cada página, en cada dibujo y cada detalle se encuentran nuevas historias", apuntó el ilustrador.